Tarih: 01 Aralık 2017, 11:17

Yazar Zeynep Uzunbay “Kedi Merdiveni” Kitabı ile Karabağlarda

Karabağlar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Çocuklar yazarlarla buluşuyor” etkinlikleri kapsamında yazar Zeynep Uzunbay ilçede okuyan öğrencilerle buluştu. Etkinlik sonunda “Kedi Merdiveni” adını verdiği kitabını da imzaladı.

Karabağlar Belediyesi’ne ait Yeşil Ev’de gerçekleşen sohbette, Zeynep Uzunbay, neden yazar olduğunu ve yazdığı kitap ile bir önceki şiir kitabıyla ilgili bilgiler verdi. Çocuklarla soru cevap şeklinde sohbet eden yazar Uzunbay, yazdığı kitap ile alakalı evde kedi besleyen çocukları da yanına çağırarak hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

Söyleşinin sonunda Karabağlar Belediyesi Meclis Üyeleri Zafer Levent Yıldır ile Ahmet Davulcu yazar Zeynep Uzunbay’a katılımlarından dolayı fidan sertifikası vererek teşekkür etti.

Daha sonra, yazar Zeynep Uzunbay’da “Kedi Merdiveni” isimli kitabını çocuklara imzalayarak hediye etti.