Tarih: 02 Ocak 2018, 11:45

Yeni Yıla Girerken Toplu Sözleşmede Mutlu Son

Karabağlar Belediyesi ile KESK’e bağlı Tüm Bel-Sen arasında imzalan toplu iş sözleşmesinde memur maaşlarına ek ödenen sosyal denge tazminatına yüzde 17 zam yapıldı.

Yeni yıla girerken Karabağlar Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı. Yoğun bir görüşme trafiği sonrasında belirlenen zam oranına ilişkin imza töreni, 2017’nin son mesai gününde gerçekleştirildi. İmza törenine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Başkan Yardımcıları ve ilgili bürokratlar ile Tüm Bel-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Aygün ve sendika temsilcileri katıldı.

Toplu iş sözleşmesinde, sosyal denge tazminatına 2018 yılı için yüzde 17’lik zam oranında anlaşma sağlandı.

Emekçiden yanayız

Hiç kimseye haksızlık yapmadan, emekçilere alın terinin karşılığını vermenin önemini dile getiren Başkan Selvitopu, “İçinde bulunduğumuz şartları da göz önünde bulundurarak, toplu iş sözleşmesinde olabilecek en iyi rakamı vermeyi amaçladık. Bundan önce de olduğu gibi her zaman çalışanımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

2018 yılını kapsayan sözleşmeye ilişkin imzaların atılmasının ardından toplu fotoğraf çekildi.