Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 09 Ekim 2017, 13:31
Okunma: 815 Kez Görüntülendi

 

“Masal Çarşambaları” 9 yaşında

Karabağlar Belediyesi’nin aralıksız olarak her çarşamba günü düzenlediği “Masal Çarşambaları” 9 yaşına girdi. Başladığından bu yana toplam 12 bin çocuğa ev sahipliği yapan “Masal Çarşambaları” etkinliği, yeni dönemde de Karabağlarlı çocukları Reşat Nuri Kütüphanesi’nde ağırlamaya devam edecek.

“Masal Çarşambaları”nın 9. yaşına girmesi nedeniyle düzenlenen etkinliğe Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri gönüllüleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda öğrenci ile öğretmen katıldı.

Etkinlikte konuşan Başkan Selvitopu, kültür ve sanatın toplumun gelişmesinde çok büyük önemi olduğunun altını çizerek, “Masal Çarşambaları” sizlerin hayata daha iyi hazırlanması ve yetişmesi için yapılan bir çalışmadır. Emeği geçenlere ve 9 yıldır bunu yaşatanlara çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da daha katılımcı bir anlayışla bu etkinliği sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yeni Kuşak Köy Enstitüsü gönüllüsü Canan Alper ise masal çarşambaları ile çocukların hayal gücünü geliştirmeyi, düşünme, sorgulama, okuma, okuduğunu anlama ve anlatabilme yetisini geliştirmek amacında olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinlik, konuşmaların ardından “Duvara Karşı Tiyatro Grubu”nun sahnelediği oyun ve “Şubadap” müzik grubunun konseriyle renklendi. Çocuklar etkinlikte doyasıya eğlendi

Top