Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 10 Kasım 2023, 17:08
Okunma: 242 Kez Görüntülendi

Karabağlar Belediyesi'nin, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Cumhuriyetimizin 100. Yılı-Düşümde Atatürk'ü gördüm. Dedim ki” başlıklı kompozisyon yarışmasında dereceye giren ortaokul öğrencileri, ödüllerini törenle aldı. Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri, muhtarlar, yarışmanın seçici kurul üyeleri, öğrenciler ve aileleri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Yarışmaya, Karabağlar'ın farklı ortaokullarında öğrenim gören 298 öğrenci, birbirinden güzel kompozisyonlarıyla katıldı. Yazar Maya Özlem Kılınçarslan, Eğitimci Hakkı Karadeniz, Gazeteci-Editör Yunus Bekir Yurdakul ve öğretmenler Mustafa Pişkin'le Melike Düzpınar'dan oluşan seçici kurul, dereceye girecek eserleri belirlemekte zorlandı. Birincilik ödülüne İyiburnaz Ortaokulu 8-F sınıfından Öznur Karadağ, ikincilik ödülüne Cemil Midilli Ortaokulu 7-D sınıfından Beyza Apak, üçüncülük ödülüne Şehit Egemen Özdük Ortaokulu 5-C Hira Nur Kaymaz değer görüldü. Seçici Kurul Özel Ödülü’nü de Fevzi Çakmak Ortaokulu 5-D sınıfından Elif Üzel kazandı.

Törende seçici kurul adına konuşan Eğitimci Hakkı Karadeniz, “Eserleri okudukça, çocuklarımızın Cumhuriyete bağlılıkları ve birikimleri bizleri çok sevindirdi. Gerçekten düşlerinde Atatürk'ü görmüşler, yaşamışlardı. Onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Dereceye giren kompozisyonu okumak için TIKLAYINIZ. 

 

 

Top