Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 05 Ekim 2017, 12:08
Okunma: 887 Kez Görüntülendi

Göztepeli Taraftarlardan Başkan Selvitopu’na Teşekkür Ziyareti

Karabağlar Aşık Veysel Mahallesinde oturan Göztepeli taraftarlar, Play-Off final maçında kendilerine destek olan Başkan Muhittin Selvitopu’na teşekkür ederek, sarı kırmızı renklerden oluşan çiçek sundular.

Bu yıl Süper Lig’de başarıdan başarıya koşan Göztepe’yi evinde ve deplasmanda takip eden Aşık Veysel Mahallesi'nin taraftarları, Başkan Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Kendilerini Eskişehirspor ile oynanan Play - Off final maçında Antalya’ya ulaşım konusunda destek olan Başkan Selvitopu’na teşekkür eden Göztepeli taraftarlar, kendisine kulübün atkısı ile sarı-kırmızı renkte çiçek takdim ettiler.

İzmir'deki tüm takımların başarılı olmasını istiyoruz

Karabağlar Aşık Veysel Mahalle Muhtarı Ahmet Tuna’nın da katıldığı ziyarette, taraftarlara ziyaret için teşekkür eden Başkan Selvitopu, bundan sonra da imkanlar dahilinde taraftarlara destek olmaya devam edeceklerini söyledi. İzmir’de olan tüm takımların başarılı olmasını istediklerini belirten Başkan Selvitopu, “Göztepe’nin oynadığı futbol keyif veriyor. Ligdeki durumu da gayet güzel. Bence herkes İzmir’e gelsin. Hem futbol maçını izlesin, hem de güzel İzmir’imizi görsünler” diye konuştu.

Top