Tarih: 04 Nisan 2024, 14:59

Başkan Kınay mazbatasını aldı

31 Mart Yerel Seçimleri’nde büyük bir başarıya imza atarak seçimleri kazanan ve Karabağlar’ın ilk kadın belediye başkanı olma unvanını elde eden Çevre Yüksek Mühendisi Helil Kınay, CHP’li 22 meclis üyesi ile birlikte mazbatasını Karabağlar İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı. İhsan Alyanak Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve büyük bir coşkuya sahne olan mazbata törenine Başkan Kınay’ın yanı sıra bu dönem Karabağlar Belediye Meclisi’nde görev yapacak meclis üyeleri, partililer ve muhtarlar ile CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Başkan Kınay, seçim kurulu görevlisinden mazbatasını aldıktan sonra, bu kez meclis üyelerine tek tek mazbatalarını takdim etti. Mazbata törenin ardından CHP İzmir il yöneticileri ve CHP Karabağlar ilçe yöneticileri de Başkan Kınay’la günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.