E-Eksper Bilgi Notu
Anasayfa > E-Eksper > E-Eksper Bilgi Notu

E-EKSPER UYGULAMASI İLE İLGİLİ BİLGİ NOTU

E-eksper uygulamasından yararlanabilmek için, Belediyemiz e-belediye sistemine kayıtlı kullanıcı olunması gerekmektedir. Daha önceden e-belediye üyelik işlemlerini tamamlayan kişiler kullanıcı adı ve şifresi ile e-eksper uygulamasına direk giriş yapabilirler. Kullanıcı adı ve şifresini unutanlar ile yeni üye olacak kişiler, e-belediye işlemler menüsünü tıklayarak üyeliklerini oluşturabilirler veya sürecin işleyici ve teknik sorular ile ilgili eğitim e-eksper kılavuzunun incelenmesi ve 0232 414 76 38 bu numaranın aranması gerekmektedir.

Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra, ilk kez belge talebinde bulunuluyor ise bir kereye mahsus eksperlik ispatı başvurusu gereklidir. Yani Arşiv Yönetim Sistemi eksper havuzuna kayıtlı olmaları gerekmektedir. Eksper Lisans Belgesi ile Eksperlik Başvurusu Talebinde bulunulması gerekmektedir. Eksperlik Rol ataması ve kullanıcısı ile ilgili başvuru kurum yetkilisi tarafından incelendikten ve onaylandıktan sonra e-eksper sistemi üzerinden belge talep başvurusunda bulunabilirler.

E-eksper uygulaması ile eksperler, bilirkişiler erişmek istedikleri bilgi ve evraka Karabağlar Belediyesi kurumsal web sitesi www.karabaglar.bel.tr adresinden erişim sağladıktan sonra ana sayfamızda hızlı menüde bulunan e-eksper uygulamasına giriş yaparak e-belediye üyelik işlemleri kontrolünden sonra e-eksper uygulamasına kolayca erişim sağlanabiliyor.