Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 08 Mart 2024, 14:03
Okunma: 209 Kez Görüntülendi

Günaltay semt merkezindeki kadınlara karanfil dağıttı


Başkan Selvitopu emekçi kadınların gününü kutladı


Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü Günaltay Semt Merkezi'nin kursiyer kadınlarını ziyaret ederek kutladı. Kadınlara günün anısına kırmızı karanfil veren Başkan Selvitopu, “Anadolu'da kadın baş tacıdır. Aileyi ayakta tutan, her türlü fedakarlığı yapan sizlersiniz. Emekleriniz, özveriniz hiç bir şeyle ödenmez. Gününüzü yürekten kutluyorum” dedi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana semt merkezlerine özel önem verdiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, bu sayede 4 olan semt merkezi sayısının 18'e ulaştığını söyledi. Evlerinden çıkarak yaşama katılma olanağı bulan kadınların bu merkezleri sahiplendiğini belirten Başkan Selvitopu, “Bu durum bizleri çok mutlu ediyor. Çünkü sizler sahiplenince iş bitiyor! Amacımıza ulaşmış oluyoruz. Umarım bundan sonraki süreçte 58 mahallemiz de semt merkezlerine kavuşur” dedi.

Kursiyerle sohbet eden ve herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Başkan Selvitopu, kadınların el işçiliğiyle yaptıkları ürünleri dikkatle inceledi.

Kadınlar günlerini kutlayan Başkan Selvitopu'na teşekkür ederek, örme sepet ve resim armağan ettiler.

Buluşmada Günaltay Mahalle Muhtarı Sakine Özdem ve Yunus Emre Mahalle Muhtarı Süleyman Can da yer aldı.

Top