Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 20 Mart 2024, 10:17
Okunma: 241 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu, şehit yakınlarıyla iftarda buluştu

 

 

“Onlar 84 milyonun kalbinde yaşıyor”

 

Karabağlar Belediyesi'nin şehit aileleri ve yakınlarına yönelik düzenlediği geleneksel iftar yemeği, Kibar Belediye Hizmet Kompleksi'nde gerçekleştirildi. İftara, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, eşi Fügen Selvitopu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Doğru'yla şube yöneticileri, Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanı Orhan Aydın, TEMAD Karabağlar Şube Başkanı Niyazi Türker, şehit yakınları, gaziler, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Sofra duasıyla oruçların açılmasının ardından tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Daha sonra kürsüye gelen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şube Yöneticisi Koray Akalın, iftar nedeniyle Karabağlar Belediyesi'ne teşekkür etti.

Başkan Selvitopu da konuşmasında, Ramazan'ın, saygının, sevginin, birlik ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu hatırlattı. Şehit ailelerine seslenen Başkan Selvitopu, “Sizin şehitleriniz bizim şehitlerimiz. Onlar asla unutulmayacaklar. Bu ülke, Cumhuriyetimiz, yedi düvele karşı kanla, canla verilen bir mücadelenin ardından kuruldu. Bu mücadelede ve sonrasında şehit düşen tüm vatandaşlarımızın anısı önünde saygıyla eğiliyorum. Onlar 84 milyonun kalbinde yaşamaya devam edecek” dedi.

 

Son iftar

 

Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı'nı da aynı birlik ve dayanışma duygusuyla kutlayacağımızı belirten Başkan Selvitopu, “Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum. Bu iftarın benim için ayrı bir yeri ve önemi var. Belediye başkanı olarak sizlerle son iftarım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. 10 yıldır Karabağlar'a hizmet etmeye gayret ettim. Yaptıklarımız var, yapamadıklarımız var. Karabağlar'da yaşayan 500 bin kişiye layık olmaya çalıştık. Hakkınızı helal etmenizi diliyor, hepinize saygılar sunuyorum” diye konuştu.

İftara katılanlar da yoğun alkışlarıyla Başkan Selvitopu'na teşekkür ettiler. Daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Doğru, Şube Yöneticisi Koray Akalın'la Karabağlar Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Muharrem Gülgü'yle Arap Hasan Mahallle Muhtarı Hülya Torun, Başkan Selvitopu'na çiçek sundu.

İftara katılanlar Başkan Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu'yla anı fotoğrafı çekildi.

 

 

Top