Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 08 Mart 2024, 16:22
Okunma: 234 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu, sahada etkin şekilde hizmet verildiğini vurguladı


Temizlik filosuna 2 araç ve 500 yeni konteyner


Karabağlar Belediyesi, ilçenin daha temiz tutulması ve vatandaşlara daha sağlıklı hizmet vermek amacıyla temizlik altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne 1 çöp kamyonu, 1 süpürge aracı ve 500 konteyner daha kazandırıldı.

Uzundere'deki Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne giderek araçları ve konteynerleri inceleyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, temizlik filosu araçlarının yaş ortalamasının hızla düştüğünü vurguladı. Karabağlar Belediyesi'nin modern araçlar ve yeni konteynerlerle sahada etkin şekilde hizmet verdiğini belirten Başkan Selvitopu, “Görev yaptığım 10 yıl boyunca gerek Temizlik İşleri gerekse Fen İşleri müdürlüklerinin araç parklarını yenileyerek gençleştirmeye özel önem verdim. Bugün neredeyse araç parklarımızın eksiği kalmadı. Karabağlar Belediyesi kendi kendine yetebilen, dinamik bir belediye olarak sahada nitelikli hizmet verebiliyor” dedi.

Süpürge aracı, çöp kamyonu ve yeni konteynerlerin Karabağlar'a hayırlı olmasını dileyen Başkan Selvitopu, “500 bin insanımızın yaşadığı Karabağlar'ı daha temiz tutmak hep önceliğimiz oldu” diye konuştu.

770 litrelik 500 konteynerin 300'ü sıcak daldırma galvaniz, 200'ü de plastik malzemeden oluşuyor. Süpürge aracının kapasitesi 4 metreküp. Çöp kamyonu da toplam 14.5 metreküplük kapasiteye sahip.

Top