Tarih: 19 Eylül 2023, 14:26

Başkan Selvitopu Gaziler Günü'nü kutladı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 19 Eylül Gaziler Günü'nü gazilerimizle birlikte kutladı.

Naşkan Selvitopu Karabağlar İlçe Kaymakamlığı'nda düzenlenen törene katılarak, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Garnizon Komutanı Personel Albay Levent Karamalak ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanlığını temsil eden Gazi Yakup Demirtaş ile Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Karabağlar Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen Gaziler Günü etkinliğine de katılan Başkan  Selvitopu, öğretmenler ve öğrencilerin hazırladığı günün anlam ve önemini belirten gösterileri izledi.

Başkan Selvitopu, "Vatanımızı kahramanca savunarak huzur içinde yaşamamızı sağlayan tüm gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum" dedi.