Tarih: 26 Ekim 2023, 14:51

Başkan Selvitopu halkla bağını koparmıyor

Göreve geldiği günden bugüne Karabağlar halkıyla güçlü bir iletişim kuran ve halkın yararına olan projeleri hayata geçirmeye devam eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu kez de Reis, Doğanay ve Esenlik mahalle sınırları içerisindeki Uluönder Caddesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında belediye çalışanlarından bilgiler alan Başkan Selvitopu daha sonra vatandaşlarla ve esnafla bir süre sohbet etti.

Halkın ve esnafın sorunlarını da dinleyen Selvitopu, “Temel felsefemiz topluma, halka hizmettir. Göreve geldiğimiz günden bugüne açık, şeffaf, katılımcı yönetim anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 500 bin insanımıza eşit mesafedeyiz ve bu doğrultuda hizmet veriyoruz. Zaten Karabağlar halkı da bizim nasıl hizmet ettiğimizi çok iyi bilir. Halkın yararına olan projeleri hayata geçirmeye ve bu doğrultuda yatırımlar yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Selvitopu’na çalışmalar sırasında Reis Mahallesi Muhtarı Ali Şen de katılarak kendisine eşlik etti.