Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 11 Ağustos 2023, 08:26
Okunma: 262 Kez Görüntülendi


Başkan Selvitopu'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu parti genel merkezindeki makamında ziyaret etti.

Karabağlar Belediyesi'nin devam eden projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Selvitopu, CHP Lideri'nin temelini attığı Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi inşaatının hızla devam ettiğini söyledi. Başkan Selvitopu, “Çocuklarımızı, gençlerimizi sporla buluşturarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz. Bu anlamda spor kompleksimiz sadece Karabağlar'a değil tüm İzmir'e değer katacak. Ağır ekonomik krize karşın çalışmalarımız aksamadan devam ediyor. Umarım açılışını da sizin katılımınızla gerçekleştiririz” dedi.

Karabağlar'a kazandırdıkları Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi, Nasreddin Hoca Çocuk Kültür Bilim Merkezi, Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, Aqua Yaşam Havuzları gibi birçok tesisten on binlerce kişinin yararlandığını; bu dönemde sosyal destekleri ön plana çıkardıklarını belirten Başkan Selvitopu, “İlçemizde yaşayan 500 bin insanımıza nitelikli ve eşit hizmet vermek için sosyal belediyecilik anlayışımızla çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu 23-24 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek Kavacık Üzüm Festivali'nde ağırlamayı da dileyen Başkan Selvitopu, Coğrafi İşaret Belgesi aldıkları Kavacık Üzümü'nü dünyaya tanıtmaya kararlı olduklarını vurguladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Selvitopu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Top