Tarih: 23 Ekim 2017, 10:25

Görev Şehidi Ahmet Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Elim bir trafik kazası sonucu görevi başında hayatını kaybeden Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli şoför Ahmet Çelik(57) son yolculuğuna uğurlandı.

Yunus Emre Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu eşi Fügen Selvitopu, merhum Ahmet Çelik’in ailesi ve yakınları, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, muhtarlar, meclis üyeleri, STK Temsilcileri, bürokratlar ile Çelik’in arkadaşları katıldı.

Törende çok üzgün olduğu görülen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, merhum Ahmet Çelik’in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu ve Yenişehir’de bulunan Mezarlıklar Müdürlüğüne de giderek bilgi aldı.

Görev Şehidi Ahmet Çelik’in cenazesi kılınan namazın ardından Sarnıç Mezarlığında toprağa verildi.