Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 07 Ekim 2023, 16:10
Okunma: 251 Kez Görüntülendi

Geleneksel kermes Poligon Barış Selçuk Parkı'nda açıldı


Hayvanlara destek için buluştular


Karabaglar Kent Konseyi Ekolojik Denge Çalışma Grubu'nun 2017 yılından bu yana Karabağlar Belediyesi desteğiyle sokak hayvanları yararına düzenlediği kermes, Poligon Barış Selçuk Parkı'nda başladı. Gelirinin sokak hayvanları için harcanacağı kermes bugün ve yarın açık kalacak.
Kermesin açılışına, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, Meclis Üyesi Servinaz Ömür, muhtarlar, Belediye Başkan Yardımcısı Y. Güven Güngörmüş ve çok sayıda hayvansever katıldı.
Burada açılış konuşması yapan Başkan Selvitopu, hayvanların da yaşam hakları olduğunu belirterek “Biz insanlar o hakları her geçen gün daha da daraltıyoruz. Büyük kentlerde onların haklarına saygı gösterilmesi gerekiyor. Bizler Karabağlar Belediyesi olarak hayvanlarımıza en büyük desteği vermeye çalışıyoruz. Buradan elde edilecek gelir de sokak hayvanları için katkı sunacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı da Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun iyi bir hayvan dostu olduğunu belirterek, “Bize her konuda destek olan başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu

Karabağlar Kent Konseyi Ekolojik Denge Çalışma Grubu Başkanı Fatma Şimşek de, kendilerine bu olanağı sunan Karabağlar Belediyesi'ne teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Selvitopu, hayvan mamalarında KDV'nin kaldırılması için düzenlenen imza kampanyasına katıldı.

Sokak hayvanları yararına düzenlenen ve sivil toplum kuruluşları, kooperatiflerin ye aldığı kermeste el işlemesi ürünler, yiyecek stantları, hediyelik eşyalar yer alıyor. Kermes bugün ve yarın saat 18.00'e kadar açık kalacak.

Top