Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 23 Ekim 2017, 10:14
Okunma: 1007 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu muhtarları makamında kabul etti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla İzmir Muhtarlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri'ni makamında ağırladı.

Ziyarette, İzmir Muhtarlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri,  Başkan Birinci Yardımcısı ve Bahar Mahalle Muhtarı Ahmed Cankurtaran, Gazi Mahalle Muhtarı Mehmet Akbıyık, Esenlik Mahalle Muhtarı Zakir Çin ve Reis Mahalle Muhtarı Ali Şen katıldı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dernek üyelerini makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Selvitopu, muhtarlığın kutsal ve önemli bir görev olduğunu belirterek,

İletişim ve koordinasyona önem veriyoruz

"Muhtarlar Günü’nüzü kutluyorum. Belediyemizin her zaman sizin yanınızda olduğunu bir kez daha ifade edeyim. Muhtarlarla iletişim ve koordinasyona ciddi anlamda önem veriyoruz. Çünkü muhtarlar bizim gözümüz, kulağımız aynı zamanda ikinci meclisimiz. İlçemizde muhtarların daha rahat koşullarda hizmet vermesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Son 3,5 yıl içerisinde bazı muhtarlık ofisleri yenilendi, bazıları da yeniden yapıldı. Ayrıca ofislerin mobilya ve klima ihtiyaçları konusunda muhtarlarımıza destek olduk. Düzenlediğimiz bölgesel muhtarlar toplantılarıyla da muhtarlarımızın sorunlarını birebir görüşüp kısa sürede çözüm üretilmesine katkı koymaya çalıştık.” Diye konuştu.

İzmir Muhtarlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri,  Karabağlar'daki 58 mahalle muhtarı adına Başkan Selvitopu'na çiçek sundular.

 

 

Top