Tarih: 29 Ekim 2023, 16:29

Karabağlarlı öğrencilerden coşkulu Cumhuriyet kutlaması

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, Cumhuriyet’in 100.yılı etkinlikleri kapsamında ilçede bulunan Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenlere katıldı. Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve eşi Özlem Öneği, Garnizon Komutanı Personel Albay Levent Karamalak ve eşi Semra Karamalak’ın da katıldığı törenlerde ilçede eğitim gören öğrencilerin yapmış olduğu gösteri büyük beğeni kazandı.

Başkan Selvitopu ayrıca ilçe okulları arasında düzenlenen resim şiir ve komposizyon dalında 3.cü olan öğrencilere de madalya ve hediyelerini vererek tebrik etti. Çok sayıda vatandaşın beğeni ile izlediği gösteri sonunda Kaymakam Öneği, Garnizon Komutanı Karamalak ve Başkan Selvitopu törenlerde görev alan öğretmen ve yöneticileri tebrik ederek onlarla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.