Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 08 Haziran 2023, 15:56
Okunma: 244 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu, Karabağlar'da kültür ve sanatı geliştirmeye devam edeceklerini vurguladı

 

YKSM'de yıl sonu sergileri sürüyor

 

Karabağlar Belediyesi Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'nde (YKSM) düzenlenen seramik ve fotoğrafçılık kursuna katılan kursiyerler, ürettikleri eserleri yıl sonu sergisiyle görücüye çıkardı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu düzenlenen törene katılarak, amatör sanatçıları yalnız bırakmadı.

Törende konuşan Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nin düzenlediği kültür sanat etkinliklerine, kurslara yoğun ilgi olduğunu vurgulayarak, “Bu durum bizi son derece mutlu ediyor. Emek veren, katkı koyan herkese çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz, arzumuz Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi gibi mekanları, ilçemizin farklı noktalarına kazandırmak.  Mustafa Kemal Atatürk'ün hayal ettiği Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Selvitopu konuşmasının ardından kursiyerlere katılım belgelerini verdi. Seramik Kursu Eğitmeni Esra Ökten'le, Fotoğrafçılık Kursu Eğitmeni Faruk Çepoğlu'na Doğa Dostu Sertifika sundu. Ökten ve Çepoğlu da birer eserini Başkan Selvitopu'na armağan etti.

Başkan Selvitopu ve konuklar daha sonra sergiyi gezerek, eserleri tek tek inceledi.

Törende, Meclis Üyesi Ahmet Davulcu, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydan Tör, Belediye Başkan Yardımcısı Y. Güven Güngörmüş ve kursiyer yakınları da yer aldı.

Top