Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 14 Ekim 2020, 10:02
Okunma: 386 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu, İhsan Alyanak’taki yol genişletme çalışmalarını denetledi.

 

Karabağlar’da Her Mahalleye Eşit Hizmet!

 

Karabağlar Belediyesi, yol yapım ve genişletme, istinat duvarı ve kaldırım çalışmalarını ilçenin dört bir yanında sürdürüyor. Programa bağlı olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve belediye olanaklarıyla gerçekleştirilen çalışmalar, vatandaşların da beğenisini kazanıyor. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da sık sık proje alanlarına giderek çalışmaları denetliyor.

Başkan Selvitopu son olarak, İhsan Alyanak Mahallesi 5021 sokakta yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine kolaylıklar dileyen Başkan Selvitopu, bölgede ikamet eden vatandaşlarla da sohbet etti. Mahalle Muhtarı Abubekir Aras ve vatandaşlar, hizmet nedeniyle Karabağlar Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Başkan Selvitopu, ilçenin her noktasına eşit ve nitelikli hizmet götürmek amacıyla çalıştıklarını belirterek, “Karabağlar, 58 mahallesi ve 3 bin 600 sokağıyla İzmir’in en büyük ilçelerinden biri. Biz de tüm gücümüzle, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için gayret ediyoruz. İhsan Alyanak 5021 Sokak’ta yaptığımız çalışmayla da, yaya ve trafik güvenliği artacak. Bütçe olanaklarımız doğrultusunda her mahallemizde benzer çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin en yüksek rakımlı noktalarından biri olan 5021 Sokak’ta, araç trafiğinin rahatlaması amacıyla daralan yerlerde yol genişletme çalışması yapıyor. Ayrıca yaya güvenliğinin sağlanması amacıyla da yol profiline uygun olarak istinat duvarı, kaldırım, bordür düzenlemeleri gerçekleştiriliyor.

 

 

 

 

 

Top