Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 31 Ekim 2018, 12:19
Okunma: 708 Kez Görüntülendi


Karabağlar’da Yaşayan 500 Bin İnsana Hizmet için Buradayız

 

Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenen çalışanlara yönelik hizmet içi eğitimde konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin 5 yıl önceki konumunda olmadığını ve kurumsallığının çok geliştiğini belirterek,  “Bunda hepinizin emeği var. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Bu kurum devletin kurumu. Hepimiz halka çalışacağız. Biz bireylere değil, Karabağlara yaşayan 500 bin insana hizmet için buradayız. Bakışımızda hiçbir ayrıcalık yoktur. Görevinizi yaparken bunlara dikkat edip hassasiyet gösterirseniz Karabağlar’daki insanları mutlu edersiniz. Bundan sonra da yapacağımız çalışmalarla gelecekte de belediyemiz İSO belgesine aday olacaktır.” Dedi.

 

İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belediyecilik hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulabilmesi, kurumsal yapıyı geliştirmek, çalışanların motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlediği hizmet içi eğitim, Belediye Ana Hizmet Binası Muzaffer İzgü Konferans salonunda düzenlendi.

Toplam 2 gün süren eğitimde Karabağlar personeline, Kişisel Eğitim Uzmanı Sevilay Doğan tarafından kamuda protokol kuralları, yönetim becerileri,  liderlik, hipnotik iletişim ve ikna stratejileri, kurum kültür ve aidiyetlik, stres yönetimi, duygu kontrolü, stratejik planlama, sunum teknikleri, hitabet, etkili iletişim teknikleri, beden dili, kurum kültürü ve kurumsallaşma, zamanı doğru kullanma, zor insanlarla baş etme sanatı eğitimleri verildi.

Asıl olan halka hizmettir

Eğitim öncesi bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  bu eğitimin amacının personelin kendini geliştirmek ve kapasitelerinin arttırılması ve eksik görülen noktalarda yardımcı olmak olduğunun altını çizerek,  “ Kurumsallığın olduğu yerde kim gelirse gelsin hizmet yapısının değişmemesi gerekir. Asıl olan halka hizmettir, topluma hizmettir. Kimse belediye başkanına veya siyasi yapılara göre çalışmıyor. Belediye başkanları ve meclis üyelikleri seçimle gelir gider. Burada görev yapan arkadaşlar kalıcıdır” dedi.

Kurumsallığımız çok gelişti

Genel anlamıyla Karabağlar Belediyesi’nin 5 yıl önceki konumunda olmadığının altını çizen Başkan Selvitopu, “Kurumsallığımız çok gelişti. Bunda hepinizin emeği var. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Bu kurum devletin kurumu. Hepimiz halka çalışacağız. Biz bireylere değil,  Karabağlar’da yaşayan 500 bin insana hizmet için buradayız. Bakışımızda hiçbir ayrıcalık yoktur. Görevimizi yaparken bunlara dikkat ediniz. Bundan sonra da yapacağımız çalışmalarla gelecekte de belediyemiz İSO belgesine aday olacaktır.” diye konuştu.

Top