Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 11 Ekim 2021, 11:36
Okunma: 960 Kez Görüntülendi

Hedef Karabağlar'daki kadınların yaşama katılmalarını sağlamak.

 

Ali Fuat Erden Semt Merkezi de açılıyor

 

Karabağlar Belediyesi'nin sosyoekonomik koşullar nedeniyle evlerinde kalmak zorunda olan kadınları yaşamın içine katmak ve onların meslek-hobi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla yaptığı semt merkezlerinin sayısı hızla artıyor. Bu kapsamda Ali Fuat Erden Mahallesi Semt Merkezi, 14 Ekim Perşembe günü hizmete girecek.

Ali Fuat Erden Semt Merkezi'nde dikiş, el sanatları ve okuma-yazma kurslarının verileceği toplam 3 sınıf bulunuyor. Ayrıca anneleriyle semt merkezine gelecek çocuklar için 1 adet oyun odası yer alıyor.  Ali Fuat Erden Semt Merkezi ilçede bulunan diğer semt merkezleri gibi haftanın 5 günü mesai saatleri içerisinde açık kalacak.

 

Hedef tüm mahalleler

 

Göreve geldiğinde 4 olan semt merkezi sayısının Ali Fuat Erden'le birlikte 17'ye ulaştığını vurgulayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına götürmek ve özellikle kadınlarımızın toplumsal yaşama katılmalarını sağlamak istiyoruz. Bu nedenle semt merkezlerini çok önemsiyoruz. Hedefimiz ilçemizin tüm mahallelerine bu merkezlerden kazandırmak. Yakında zamanda açılacak olanlarla birlikte bu sayı 20'yi geçecek” dedi.

Karabağlar Belediyesi'ne ait Adnan Süvari, Aşık Veysel, Aydın, Barış, Özgür, Cennetçeşme, Esendere, Eskiizmir, Kazım Karabekir, Limontepe, Nokta, Refet Bele, Şehit Gürcan Ulucan (Mimkent) ve Nazım Hikmet Kurs Merkezi'nde eğitimler şu anda devam ediyor.

Ali Fuat Erden Semt Merkezi, 9801 Sokak No:13 adresinde hizmet verecek. Merkez 14 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de açılacak.

 

..........

 

Top