Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 14 Haziran 2023, 14:40
Okunma: 200 Kez Görüntülendi

Asfalt ekipleri sezonu en iyi şekilde değerlendirmek için sahada

 

Başkan Selvitopu 3 mahalledeki asfaltlama çalışmalarını denetledi

 

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin farklı noktalarındaki asfalt serim çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  Arap Hasan ve Basın Sitesi ile Refet Bele mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde denetledi.
Arap Hasan Mahallesi’ndeki asfaltlama öncesi kazı çalışmalarını yakından takip eden Başkan Selvitopu’na Arap Hasan Mahallesi Muhtarı Hülya Torun ile Basın Sitesi Mahalle Muhtarı Berna Artukarslan da eşlik etti. Mahallede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Selvitopu, istek ve önerileri dinleyerek bunları tek tek not aldı.
Başkan Selvitopu daha sonra Refet Bele Mahallesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarını denetledi. Burada da Mahalle Muhtarı Hatice Akar ile birlikte çalışmaları takip eden Selvitopu, ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Selvitopu, ekiplerin yaz boyunca asfalt serim, yama çalışmalarının yanı sıra, kaldırım ve bordür çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini söyleyerek, “İlçemizde yaşayan 500 bin insanımıza eşit ve nitelikli hizmet götürme derdindeyiz. Bunu mütevazı bütçemizi doğru kullanarak yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

 

Top