Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 01 Ocak 2022, 10:40
Okunma: 403 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu pazarcı esnafını unutmadı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yeni yıl kutlamaları kapsamında pazarcı esnafını da unutmadı. Karabağlar Belediyesi'nin kente kazandırdığı Kibar Belediye Hizmet Kompleksi'ne giden Başkan Selvitopu, üst katta bulunan modern pazaryerini ziyaret etti. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyerek onların yeni yılını kutladı.

Başkan Selvitopu, tüm tezgahları tek tek dolaşırken alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etme imkanı buldu. Vatandaşlar, tesisin ilçeye ve semtlerine kazandırılmasından ötürü Başkan Selvitopu ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler.
Meclis üyeleri Ali Rıza Çamur ve Selami İyier, Kibar Mahalle Muhtarı Sedat Yegül ve başkan yardımcısı Güven Güngörmüş ile birlikte pazaryerini dolaşan Başkan Selvitopu, gezi sırasında pazarcıların ve vatandaşların isteklerini de not aldı. Esnafa bol kazançlar dileyen Başkan Selvitopu, “Bütçemizi yerinde kullanarak, ilçemize bunun gibi ihtiyaç duyulan tesisler, pazaryerleri kazandırmaya devam edeceğiz. Hepinize ailenizle birlikte sağlıklı, umutlu ve işlerinizin açık olduğu bir yıl diliyorum” dedi.

Her cuma günü kurulan Kibar Pazaryeri'nde 163 esnaf tezgah açıyor.

Top