Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 03 Eylül 2017, 12:33
Okunma: 665 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu'ndan Bayramda Barış ve Hoşgörü Vurgusu 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Kurban Bayramı öncesi  müdürlükleri dolaşarak belediye personeli ve vatandaşların bayramını kutladı. Selvitopu, bu bayramın barış ve hoşgörü getirmesi dileğinde bulundu.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Kurban Bayramı dolayısıyla 10 günlük tatil öncesinde belediye hizmet binasında  müdürlükleri tek tek gezerek personelin bayramını kutladı. Selvitopu, Karabağlar Belediyesi başkan yardımcılarının da katılımıyla gerçekleştirdiği bayramlaşmada, vatandaşlarla da bayramlaşarak, Kurban Bayramı'nı aileleriyle ve sevdikleriyle huzur içerisinde geçirmelerini diledi.
Barış ve kardeşlik olsun
Bayrama ilişkin görüşlerini de paylaşan Başkan Selvitopu, ülkemizin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini hatırlatarak, bayramların acıların, sevinçlerin paylaşıldığı günler olduğunu, bu bayramın da acılara çare olması dileğinde bulundu. Ülkemizde barışın, kardeşliğin, dostluğun hakim olmasını istediğini de belirten Selvitopu, "Bu bayramın Karabağlarlılara ve İzmirlilere barış, dostluk ve hoşgörü getirmesini diliyorum" dedi.

Top