Tarih: 20 Ağustos 2021, 08:56

Erdal Erzincan Karabağlar’da

Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenen Muharrem Ayı Anma Programı, 20 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da Uzundere Rekreasyon Alanı’ndaki Murat Çobanoğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında Türk Halk Müziği Sanatçısı Erdal Erzincan, “Kerbela Ağıtları”nı seslendirecek. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mehmet Ersal da, konuyla ilgili söyleşiye katılacak.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Muharrem Ayı’nın toplumumuzda, kültürümüzdeki önemine dikkat çekerek, “Haksızlığa karşı çıkmayı, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen bu ayı, özel bir programla anacağız. Tüm vatandaşlarımızı etkinliğimizi izlemeye çağırıyorum” dedi.