Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 03 Eylül 2017, 12:49
Okunma: 924 Kez Görüntülendi

İmar Planları Tamamlandığında Vatandaşlarımız Modern Kent Ortamına Kavuşacak

Şehitler Mahallesi'nde bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Başkan Selvitopu, Karabağlar'ın geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı:


" İmar planları tamamlandığında vatandaşlarımız modern kent ortamına kavuşacak "


Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Şehitler Mahallesi’nde vatandaşlarla imar planı revizyon çalışmaları konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı. Başkan Selvitopu,  toplantıda yaptığı değerlendirmede, sadece Şehitler Mahallesi'nin değil, tüm Karabağlar'ın imar plan çalışmalarının devam ettiğini söyledi ve Karabağlar'ı daha modern hale getirmek için çalıştıklarının altını çizdi. Selvitopu ayrıca, imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında Karabağlar halkının modern kent ortamına kavuşacağını söyledi. 


Şehitler Mahallesi’nde yapılan toplantıya Başkan Selvitopu'nun yanı sıra , Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Alev Ağrı, İmar Müdürü Özgür Topçu, Etüt Proje Müdürü Zeki Yıldırım, Şehitler Mahallesi Muhtarı Aday Bozyiğit, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Vatandaşlar toplantıdan memnun
Toplantıda Şehitler Mahallesi sakinleri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na özellikle imar uygulamasına ilişkin merak ettikleri soruları sordular. Vatandaşlar ayrıca toplantının verimliliğine dikkat çekerken, Karabağlar'a kazandırılacak İzmir'in 3. büyük meydanının yarışmayla belirlenmesinden ve mahallelerine yakın olmasından duydukları memnuniyeti de dile getirdiler. 
Hem halka hem de belediyeye faydası olacak
Vatandaşların sorularını yanıtlayan ve değerlendirmelerde bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında bunun Karabağlar halkına ve belediyeye yararının olacağının altını çizdi. Belediyenin hizmetlerini daha rahat gerçekleştireceğini belirten Selvitopu, "Tüm bu çalışmalar tamamlandığında vatandaşlarımız modern bir kent ortamına kavuşacak. Amacımız daha yaşanabilir modern bir kent yaratmak. Sadece Şehitler Mahallesi'nin değil, tüm Karabağlar'ın imar plan çalışmaları devam ediyor."dedi. 
Başkan Selvitopu'na teşekkür etti
Toplantıda Etüt Proje Müdürü Zeki Yıldırım da imar planlarıyla ilgili genel değerlendirmelerde bulunurken Şehitler Mahallesi Muhtarı Aday Bozyiğit ise mahallelerinde daha önce bu doğrultudaki bilgilendirme toplantılarının yapıldığını hatırlatarak, bundan sonra da yapılması dileğinde bulundu ve toplantıya katılan başta Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu olmak üzere tüm belediye bürokratlarına teşekkür etti. 
 
 

Top