Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 23 Ağustos 2023, 10:04
Okunma: 241 Kez Görüntülendi

Karabağlar'da asfaltlama çalışmaları sıcak dinlemiyor

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için ilçenin farklı noktalarındaki asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, General Kazım Özalp ve Muammer Akar mahallelerindeki asfalt serim çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Selvitopu, mahalle muhtarlarıyla birlikte aşırı sıcak altında ter döken emekçilere kolaylıklar diledi; bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

General Kazım Özalp Mahalle Muhtarı Niyazi Akgün ile birlikte çalışmaları denetleyen Başkan Selvitopu, mevsim normallerinin üzerindeki sıcak havaya rağmen asfalt serimlerinin programa göre devam edeceğini söyledi. Görevlerini en iyi şekilde yapmak için canla başla çalışan ekiplere teşekkür eden Başkan Selvitopu, “Muhtarlarımızın da önerilerini alarak, acil ihtiyaç duyulan sokaklara girmeye devam ediyoruz. Hedefimiz bu yaz sezonunda olabildiğince çok noktada serim gerçekleştirmek. Bunu da tekniğine uygun şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Serim öncesi freze makinamızla eski asfaltı kazıyarak, yollarımızda kot farklı oluşmasını engelliyoruz” dedi.

Esnafı ziyaret etti, sorunları dinledi

Başkan Selvitopu, mahalle muhtarlarıyla birlikte sıcak havada ter döken emekçilere kolaylıklar diledi; bölgedeki vatandaşlarla sohbet etti, ardından da esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek onların sorunlarını dinledi.

General Kazım Özalp Mahalle Muhtarı Niyazi Akgün, Muammer Akar Mahalle Muhtarı Sıtkı Kuzu ve Esentepe Mahalle Muhtarı Şenay Cengiz’le birlikte çalışmaları denetleyen Başkan Selvitopu, mevsim normallerinin üzerindeki sıcak havaya rağmen asfalt serimlerinin programa göre devam edeceğini söyledi.

Muhtarlar teşekkür etti

Muammer Akar Mahallesi’ndeki çalışmaları da denetledikten sonra Esentepe Mahalle Muhtarı Şenay Cengiz’i General Kazım Özalp Mahalle Muhtarı Sıtkı Kuzu ile birlikte ziyaret eden Başkan Selvitopu’na, mahalle muhtarları yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Top