Tarih: 21 Haziran 2023, 14:54

Karabağlar'da asfaltlama çalışmaları sürüyor

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, asfaltlama sezonu başladığı günden bu yana çalışmaları yerinde denetleyerek ekiplere kolaylıklar diliyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Basın Sitesi 175 Sokak'taki çalışmalarını da inceleyen Başkan Selvitopu, bölgedeki vatandaşlarla sohbet etti. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nin tüm gücüyle sahada olmaya gayret ettiğini söyledi.

Mütevazı bütçeyi kamu yararına kullanmak için çalıştıklarını belirten Başkan Selvitopu, “Asfaltlamayı da bu anlayışla yapıyoruz. Gücümüz ölçüsünde mümkün olduğunca çok sokağa hizmet götürmek istiyoruz. Bunu da muhtarlarımızla görüşerek, öncelik sırasına göre gerçekleştiriyoruz” dedi.

İncelemede Basın Sitesi Mahalle Muhtarı Berna Soykan da yer aldı.