Tarih: 29 Nisan 2022, 13:23

Karabağlar’da bayram denetimleri yapılıyor

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde ilçede bulunan işyerlerinde ruhsat ve hijyen denetimlerinde bulunuyor. Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için özellikle fırın, pastane ve imalathanelerde denetlemeler yapılıyor.

Kontrollerde ruhsatlar incelenerek, hijyen ve ürün etiket kontrolleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca, fırınlarda ekmek tarifeleri ve gramaj kontrolleri yapılıyor. Un çuvallarının yerle temasının önlenmesi konusuna özel önem veriliyor. Buna uymayan işletmeler uyarılıyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bayram öncesi ve bayram sırasında Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü gibi birimlere bağlı ekiplerin sahada olacağını vurgulayarak, “Gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, aileleriyle, sevenleriyle birlikte huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.