Tarih: 11 Ağustos 2023, 12:48

Başkan Selvitopu, Metin Oktay Mahallesi’nde vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti

Karabağlar’da dört bir yanda asfaltlama

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri muhtarların da görüşleri alınarak belirlenen program kapsamında, ilçenin farklı mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ekipler son olarak Metin Oktay Mahallesi’ndeydi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, her zaman olduğu gibi yine ekipleri yalnız bırakmadı. Çalışmaları denetleyen ve ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Selvitopu, mahalledeki vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek onlarla uzun uzun sohbet etti.

Metin Oktay Mahalle Muhtarı Şahin Demir’in de yer aldığı incelemede vatandaşlar, çalışmalar nedeniyle Başkan Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi’ne teşekkür etti. Başkan Selvitopu, çalışmaların sezon öncesi öngördükleri şekilde ve yoğun olarak devam ettiğini belirterek, “Ekiplerimiz sezon boyunca mümkün olduğunca daha fazla sokağa girmek için canla başla çalışıyor. Asfaltlamayı yaparken kaliteli bir serim olmasına özellikle dikkat ediyoruz. Bunun için Karabağlar’a kazandırdığımız son teknoloji araçlarımızı kullanıyoruz” dedi.

Başkan Selvitopu, aynı anlayışla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.