Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 19 Haziran 2023, 16:54
Okunma: 186 Kez Görüntülendi

KARABAĞLAR'DA SEZONUN SON SERGİSİ "MANDALA" OLDU

Karabağlar Belediyesi Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen kurslara devam eden kursiyerlerin yılsonu sergilerinin sonuncusu Mandala Sergisi oldu.
Eğitmen Didem Ertuğrul tarafından büyük bir özenle hazırlanan kursiyerlerin eserlerinden oluşan serginin açılışına Karabağlar Belediye Başkan yardımcısı Yaşar Güven Güngörmüş, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydan Tör ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Kültür merkezinin yaklaşık 1 yıl önce açıldığını belirten Başkan Yardımcısı Yaşar Güven Güngörmüş, “Burada çocuklarımız, gençlerimiz ve yetişkinlerimiz farklı kurslarda yer alarak düzenlenen etkinliklerde çok güzel şeyler ortaya çıkardılar. Önümüzdeki dönemde de buna benzer çalışmalara devam edeceğiz. Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Kursiyerlerimize başarılar diliyorum dedi.

Eğitmen Didem Ertuğrul ise mandala’nın sadece bir sanat veya zanaat olarak görülmemesini aynı zamanda bir meditasyon aracı olduğunun altını çizerek kendilerine bu fırsatı sunan Belediye Başkanımız Muhittin Selvitopu ve tüm çalışanlara teşekkür etti.

Top