Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 04 Şubat 2022, 16:47
Okunma: 426 Kez Görüntülendi

U14 Futbol Turnuvası'nda dereceye girenlere ödüllerini Kaymakam Öneği ve Başkan Selvitopu verdi.

 

Karabağlar'da yatırım geleceğe...

 

Karabağlar Spor Kulüpleri Birliği tarafından düzenlenen 1. Sömestr Karabağlar Kulüpler Birliği U14 Futbol Turnuvası'nın final karşılaşması ve ödül töreni, Yeşilyurt Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Efkan Muhtar, Karabağlar Kulüpler Birliği Başkanı Cihan Demir, CHP İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, MHP İlçe Başkanı Latif Alaboğa ve çok sayıda vatandaş, İzmirspor'la Aslangücü arasında oynanan karşılaşmayı heyecanla izledi. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmada Aslangücü, penaltı atışları sonucu zafere ulaşarak turnuva 1.'si oldu.

ödül töreninde konuşan Kaymakam Öneği, geleceğimizin teminatı olan çocukların ruhsal ve fiziksel olarak sağlıklı yetişmelerinin önemine dikkat çekti.

Başkan Selvitopu da turnuvayı düzenleyen, sahada ter döken tüm yönetici ve sporculara teşekkür ederek, “Centilmence bir mücadele oldu. Kazananları da, kaybedenleri de yürekten alkışlıyoruz. Spor yapma olanağı bulan çocuklarımız için verimli bir yarıyıl tatili oldu” dedi.

Gençlerin yetişmesinde sporun, kültür ve sanatın çok önemli olduğunu hatırlatan Başkan Selvitopu, “Onların kötü alışkanlardan uzak tutulması için spor ve kültür-sanat etkinliklerinin mümkün olduğunca yoğunlaştırılması gerekiyor. Bu faaliyetler için fiziki mekanlara ihtiyaç var. Karabağlar Belediyesi olarak bizler de bu konuya verdiğimiz önem nedeniyle, ilçenin farklı noktalarında yeni spor merkezleri, kültür-sanat tesisleri açmaya gayret ediyoruz. Temelini attığımız Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'nin yapımı hızla sürüyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetişmesi en büyük dileğimiz” diye konuştu.

Karabağlar Kulüpler Birliği Başkanı Cihan Demir de, spora ve sporculara yaptıkları özverili destekler nedeniyle Karabağlar Kaymakamı Öneği ve Başkan Selvitopu'na teşekkür ederek, plaket verdi.

Konuşmaların ardından turnuvada dereceye giren takımlara kupaları, tüm sporculara da madalyaları verildi. Günün anısına fotoğraf çektirildi.

 

 

Top