Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 30 Ekim 2022, 09:10
Okunma: 296 Kez Görüntülendi

Muhtarlardan Başkan Selvitopu'na teşekkür ziyareti


Karabağlar Belediyesi'nin 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlediği Anıtkabir ve Afyon Kocatepe gezisine katılan muhtarlar, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Muhtarları başkanlık makamında ağırlayan Başkan Selvitopu, çok istemesine rağmen başka bir programa katıldığı için gezide yer alamadığını hatırlattı. Muhtarların bu özel gününü bir kez daha kutlayan Başkan Selvitopu, “Bugüne kadar hep sizlerle birlikte, Karabağlar'daki tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet götürmek için çalıştık. Aynı anlayışımız bundan sonra da devam edecek. Bana göre siyaset sadece seçim zamanı olur. Seçimden sonra da siyaset biter hizmet başlar” dedi.

Karabağlar Belediyesi'nin tüm olanaklarını ilçedeki sorunları çözmek için kullandığını belirten Başkan Selvitopu, “Hizmeti ön plana alarak çalışmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda sizler de bize çok yardımcı oluyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Umarım muhtarlık makamı gelecekte bir kurumsal yapıya kavuşur. Çünkü muhtarsız yerel, yerelsiz muhtar olmaz” diye konuştu.

Karabağlar Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Muharrem Gülgü de, Başkan Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi'ne teşekkür ederek, “Hep birlikte kocaman bir aileyiz. Burada bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Gerek sizin gerek çalışma arkadaşlarınızın desteğini sürekli alıyoruz. Umarım bu birliktelik gelecek yıllarda da aynı şekilde devam eder” dedi.

Daha sonra ziyaret anısına toplu fotoğraf çektirildi.

Top