Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 22 Haziran 2022, 12:50
Okunma: 256 Kez Görüntülendi

“Projelerimizi yerinde görmeye davet ediyoruz”

         AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, her zaman olduğu gibi yine gerçekleri görmezden gelerek ya da çarpıtarak, Karabağlar'a hizmet götürmediğimizi; ilçemizde sinema ve tiyatro salonu, kongre merkezi bulunmadığını söyleme “cesaretini” göstermiştir.

 

         “Kişilere değil topluma hizmet” anlayışıyla çalışan Karabağlar Belediyemiz, kendisine emanet edilen her kuruşu yine 500 bin insanımızın çıkarı için harcamaya büyük özen göstermektedir. Bu bakış açısıyla yapımını tamamladığımız ve ardı ardına hizmete açtığımız kültür sanat merkezlerinden, büyük ölçekli kongre ve toplantı salonlarından, Karabağlar'da yaşayan tüm vatandaşlarımız yararlanmaktadır.

 

         Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nin ardından İzmir'in ikinci büyük kültür sanat merkezi olan ve içinde 350 kişiyi ağırlayacak tiyatro-sinema salonu bulunan Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi; yine 500 kişinin kongre ve toplantılarını yapabileceği Kibar Belediye Hizmet Kompleksi, 150 kişilik çok amaçlı salonu bulunan Mobilya Akademi, 10 bin çocuğumuzun gezdiği Nasreddin Hoca Çocuk Kültür Bilim Merkezi, belediye ekiplerimizce baştan sona yenilenen 8 dönümlük Özdemir Sabancı Parkı, kısa süre önce açılışını yaptığımız projelerden bazılarıdır.

 

         Yine İzmir'in sayılı spor tesislerinden biri olacak Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'nin yapımı da hızla sürmektedir.

 

         Karabağlar Belediyesi, mütevazı bütçesine rağmen araç parklarını güçlendirmekte ve sokaktaki hizmetin kalitesini, son teknoloji araçlarla artırmaya gayret etmektedir. Ekiplerimiz bu modern araçlarla her gün sokaklarımızda, tekniğine uygun, kaliteli asfalt serimi gerçekleştirmektedir.

 

         Gerçekler gün gibi ortadayken, kamuoyunda yanlış algı yaratmaya çalışan Sayın Atilla Kaya'yı, toplumsal belediyecilik anlayışıyla yaptığımız bu örnek tesisleri yerinde görmeye davet ediyoruz.

Top