Tarih: 05 Ekim 2017, 11:43

UKEB Öğrencileri Karabağlar Belediyesi’nde

Karabağlar ilçesinde bulunan Uluslararası Kültür, Eğitim, Bilim Okulları (UKEB)1-C sınıfı öğrencileri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti.

Sınıf Öğretmeni Özlem İzmirli ve İngilizce Öğretmeni Esin Aysel eşliğinde Başkan Selvitopu’na çiçek sunan minikler daha sonra merak ettikleri soruları Başkan amcalarına sorarak yanıt aldılar.

Belediyenin çocuklar için yaptığı çalışmaları anlattı

Başkan Selvitopu ise çocuklara tek tek adını sorarak, belediyenin çocuklar için yapmış olduğu çalışmalar hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Başkan Selvitopu, ayrıca çocuklarla bol bol fotoğraf çektirerek onların isteklerini kırmadı.

Kırtasiye seti ve okul çantası hediye etti

Belediyenin kapılarının kendisini ziyaret eden öğrencilere her zaman açık olduğunu ifade eden Başkan Selvitopu, öğretmenlere de ziyaretten dolayı teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Selvitopu, öğrencilere kırtasiye seti ile okul çantası hediye ederek, başarılar diledi.