Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 29 Aralık 2022, 16:08
Okunma: 265 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu ve semt merkezi kursiyerleri Kibar Belediye Hizmet Kompleksi'nde buluştu.

 

Yeni yılı birlikte karşıladılar!

 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi'nin semt merkezlerindeki kurslara katılan kadınlar, yeni yılı birlikte karşıladı. Kibar Belediye Hizmet Kompleksi'ndeki buluşmada eşi Fügen Selvitopu'yla birlikte yer alan Başkan Selvitopu, masaları tek tek dolaşarak kadınlara kırmızı karanfil armağan etti ve “iyi yıllar” dileklerini iletti.

Başkan Selvitopu yaptığı konuşmada da, yeni yılın sevgi, saygı, hoşgörü, barış ve huzur getirmesini diledi. Ulusal Kurtuluş Savaşı Önderi Mustafa Kemal Atatürk'ün, nüfusun yarısını oluşturan kadınları toplumsal yaşama katmak için önemli devrimler yaptığını hatırlatan Başkan Selvitopu, “Karabağlar Belediyesi olarak bizler de bu bakış açısıyla, sizlerin yanında olmaya gayret ediyoruz. Özellikle açtığımız semt merkezleriyle sizlerin dertlerine çare aramaya çalışıyoruz. Sizin sıkıntınız bizim de sıkıntımız” dedi.

4 mahalleye hizmet verecek Çalıkuşu Semt Merkezi'nin yakında açılacağını söyleyen Başkan Selvitopu, “Orada da kadınlarımızla buluşacak ve dertlerini dinleyeceğiz. Belediye sizin belediyeniz. Bizler belirli bir süreliğine bu emanet görevleri üstleniyoruz. Bunu da en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Daha sonra Başkan Selvitopu, eşi Fügen Selvitopu ve kursiyer kadınlar hep birlikte yeni yıl pastasını kesti.

Program kapsamında kadınlar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Top